Sohbete Giris

Sohbet Chat Odalari

Sizlere güvenli sohbet etmenizi saglamak görevimiz.Hemen tıkla sohbete basla. DemSohbet.Net arkadaşlığın,dostluğun tek adresi.Herkesin bulusma noktasi.

Esirkan Ağustos 24 2022

YurtDisi Sohbet Odaları

YurtDisi Sohbet Odalari

Günümüz teknoloji geliştiği için mobil telefonlarla sohbet sitelerine giren çok vatandaşlarımız bulunmaktadır. Türkiye’den yurtdişina giden çok insanımız vardır. Evinden yurdundan ayrı ülkelerde yaşayan vatandaşlar sohbet sitelerine girerek zaman geçirmek istiyorlar. Belkide yaşadığı şehirden ayrılıp yeni insanlarla tanışmak ve sohbet etmek için sanal aleme girerler. Bizlerde çok şahit oluyoruz. Tabi yurt dışından giren arkadaşlarımız oluyor. Kimimiz İstanbul kimimiz İzmir ülkemizin her yerinden insanlarla tanışıyoruz. Almanya, Fransa, tüm yurt dişindan gelen arkadaşlara ülkemizin her yerinin ayrı yerlerini anlatıyoruz. İnsanlardan bazıları çalışmak için bazıları da ordan evlenip oraya yerleşiyor. Doğduğu ülkeyi napsalarda özleyenler çoktur. Herkes özler doğduğu çocukluğu geçen yerleri. Nasıl özlenmez değilmi? Özlemek duygulanmamak elde değil. Görüntülü arayıp yaşadığı yerleri görmek ister. Belkide annesi, babası, kardeşi burda olup kendisi yurt dişinda olan dostlarimizda var.

YurtDisi Sohbet Odalari

Benimde çok yurtdişinda yaşayan arkadaşlarım,dostlarım, hatta akrabalarımda vardır. Her yazın ülkelerine gelip tatil yaparlar. Bunu dört gözle bekleyenler var. Tabi bizlerde bekliyoruz Almanya, fransa, hollanda‘dan gelen akraba ve arkadaşlarımızı. Nedeni sorarsanız hediye ve hobi olan çikolata getirdiklerini bilirsiniz. Bazıları sıgara bazıları da farklı hediyeler getirirler. Yurtdişina gitmek artık hobi haline gelmiştir. Bazıları normal yollarla giderler. Bazıları ise gizli saklı yollarla giderler. YurtDişinda olup sohbet sitelerine girip farklı şehirlerde olan insanlarla muhabbet sohbet etmek istiyorlar. Bu sohbet tabi aşk ve sevgiye dönüşüyor. Hemen nereli olduğunu soranlarda vardır. Nedeni belkide aynı şehirden oldugunu öğrenmek içindir. İnanın farklı yurtdişi şehirlerin de yaşamak bazılarına güzel gelebilir. Bazılarına da çok zordur. Bi türlü alışamazlar. Kolay değil tabi dilleri konuşmaları farklı. Ordaki insanlar farklı bizler farklı konuşuruz. Zamanla kurs yada aile bireyinden öğrenir herseyi. Yurtdişi sohbet odalarına girmek için hemen DemSohbet.Net sitemize bekleriz. Özlem çekmemek içinde tabiki. Duygularını bizimle paylaşmanızı isteriz. Şimdiden sitemize giren yurtdişinda olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Saygılarımla Esirkan..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Arkadaş ve Dostlarınızı Bu Nezih Güzel Ortama Davet Etmeyi Unutmayın!

Radyo'nu aç,Keyfine bak.